Klubmodul henter siden
(50) SC Junior Rep.
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

OBS: Vær opmærksom på, at alle ved tilmelding automatisk skrives op til holdene. Pladserne fordeles først efter tilmeldingsfristens udløb d. 14. august og jf. foreningens tilmeldingspolitik link  

Alder: 13 - 17 år (drenge og piger)
Tid: Tirsdag kl. 16:00 - 18:00
Sted: DGI byen, Gymnastikhuset
Pris: 1050,-
Sæson: Første tirsdag i september - sidste tirsdag i maj
 

Junior Rep. er holdet for dig, som søger udfordringer inden for spring-rytme gymnastik, men også for dig der ikke kender til gymnastikkens fantastiske verden!


Gennem sæsonen arbejder vi med grundteknikkerne i spring, udførelsen af færdige spring, sammensatte spring mm. Alt med udgangspunkt i dit springtalent.

Udover en masse spring skal vi også lege med lidt rytme, koordination af kroppen, styrketræning og hvad vi nu ellers finder på af spas!


Den gode gymnastik-oplevelse er vigtig for os, og der er altid plads til at have det sjovt, mens du lærer så meget som muligt.


Vi vil lave nogle ekstra træninger i løbet af sæsonen og da vi er et opvisningshold vil der som minimum være en opvisning i løbet af sæsonen, hvor vi skal lave vores seje opvisning.


Er det noget for dig? Så glæder vi os til at se dig til sæsonstart!

Søger du supplerende udfordringer, opfordrer vi dig til også at gå på DGI Storkøbenhavns Junior Landsdelshold.

Læs mere
Alder: 13 - 17 år (drenge og piger) Tid: Tirsdag kl. 16:00 - 18:00 Sted: DGI byen, Gymnastikhuset Pris: 1050,- Sæson: Første tirsdag i september - sidste tirsdag i maj
Startdato
01.09.2020
Slutdato
31.03.2021
Pris
525,00 kr.
50% rabat fratrukket.

Se mere om aktiviteter og kommende arrangementer i Salto City i kalenderen.

Kalender