Kunne du tænke dig at være træner eller hjælpetræner i kommende sæson?

Så har vi brug for flere hænder på følgende hold.
 
Kvantespring for kvinder: Alder: 18 +

Sted: Kong Frederik d. 9.’s Hallen ude på NEXS (tidligere IFI) Nørre allé 53, 2100 Kbh Ø

Tid: tirsdage kl. 18:00-20:00

Holdet er for kvinder 18+, der gerne vil lave springgymnastik: alle er velkomne uanset niveau;om du er garvet springer, ønsker at prøve kræfter med en helt ny verden, er ved at komme tilbage efter en skade eller en pause. Mød op med højt humør, og lyst til at give den gas.

En typisk træning vil bestå af en grundig opvarmning og grundtræning fra klassisk gymnastik for at øge styrke, koordinationsevne og kropslighed. Herefter vil vi typisk øve forskellige spring på teknikstationer. Vi gøre vores bedste for at opstille baner der udfordrer alle, uanset niveau.

Kontakt Veronika for nærmere info: veronika@saltocity.dk

 

Søndagsfamilie 1:

Familiehold for 2-5 årige børn (barn + voksen - Begge skal tilmeldes)

Tid: 9:00 - 10:00

Sted: Institut for idræt (IFI), Frederik d. 9. hal

Søndagsfamilie 1 søger nogle morgenfriske trænere der har lyst til at træne et hold for morgenfriske familier, der gerne vil starte deres søndag morgener med sjov og ballade og sved på panden. Man har sit eget barn med til træningen, og man skiftes til at planlægge og afvikle træningen, således at man ikke står og er ansvarlig for trænigne hver uge :)

Holdet har til formål at familierne skal være aktive sammen, og børnene får mulighed for at træne den grundlæggende motorik igennem leg i gymnastiksalen og leg på redskaber.

Vi starter altid med en fælles velkomst, derefter noget opvarmning til musik og herefter arbejdes der på forskellige redskabsopstillinger i hele salen, der udfordrer både store og små.

Kontakt Cecilie for nærmere info: Cecilie.n.hornsleth@gmail.com


SØNDAGSFAMILIE 2

Sted: Kong Frederik d. 9.’s Hallen ude på NEXS (tidligere IFI) Nørre allé 53, 2100 Kbh Ø

Tid: søndage 10.30-12.00

Vi søger morgenfriske forældre der har lyst til at indgå i et træner team på vores familiehold søndags familie 2.

Søndagsfamilie 2 er holdet for de aktive familier, der elsker at være aktive sammen! Vi har krudt i rumpetten og højt humør og både børn og voksne får skudt søndagen igang med god energi. Holdet spænder bredt og er for børn mellem 6-12 år og deres forældre, og træningen består af fælles opvarmning, hvorefter børne har springtræning, og imens børnene springer, træner de voksne med vores dygtige voksen-træner i den anden ende af hallen så både børn og voksne går hjem med sved på panden, trætte muskler og masser af smil på læben.

Vi søger trænere der kan være med til at varetage springtræningen af børnene, og som kan opbygge og undervise i spring, eller er interesseret i at lære dette. Foreningen betaler gerne for kurser

Kontakt bestyrelsen for nærmere info: info@saltocity.dk


Go’ morgen søndag. 3-5 år

Sted: Skolen på Islandsbrygge

Tid: Søndag 9.30-11.00

Go morgen søndag er et familiehold for de søndagsfriske familier med bærn i alderen 3-5 år.

Til næste sæson er vi klar igen men vi mangler hænder. SÅ! har du lyst til at give en hånd på et af foreningens største hold, med en masse morgenglade mennesker, så er det dig vi søger.

Som træner har man sit eget barn med til træningen og man står sammen med en anden træner for træningen i gennemsnit hver 3. - 4. Uge. Vi har nogle lektionsplaner/inspirationsplaner, der kan hjælpe med ideer til planlægningen så man ikke skal ud og finde på en masse nyt. Udover det gør vi alt hvad vi kan, for at man de første træninger man har, er sat sammen med en træner der kender til tingene. Man kan også tage på inspirations kurser hvis man ønsker det, det betaler foreningen.

Som træner bliver du en del af vores lille hyggelige team, samt en del af foreningens store træner gruppe.

Hvis du vil høre mere eller tænker “det er mig, jeg skal da være træner!” Så kontakt Kathrine på labaek@saltocity.dk eller Joseph på joes84@gmail.com.

 

Turbospring 8-12 år

Sted: DGI Byen - Gymnastikhuset og sportshuset.

Tid: Onsdage 18-19

Turbospring er et springhold for drenge og piger i aldenren 8-12 år. Holdet er for både begyndere og øvede, og der vil blive øvet spring i det niveau som passer til det niveau gymnasterne har.

Holdet deltager i Salto Citys opvisning Salto city dagen.. Udover det kan det være der kommer en weekendtræning i løbet af sæsonen.

Kontakt Cecilie for nærmere info: Cecilie.n.hornsleth@gmail.com


Turbotøserne

Sted: Islandsbrygge skole

Tid: Onsdag 17-18

Alder: 5 - 7 år (piger)

Vi søger nogle ekstra trænere eller hjælpetrænere som har lyst til at tage aktiv del i planlægningen og afviklingen af træningen for alle de skønne børn på Islands Brygge.

Turbotøserne er for 5-7 årige piger, der elsker at hoppe, springe, danse og som har lyst til en masse sjov og ballade i gymnastikkens tegn.

På redskaberne øver børnene de grundlæggende bevægelser i springgymnastik, som kolbøtter, vejrmøller, at stå på hænder/hoved og selvfølgelig lave tonsvis af saltoer i trampolinen, samt få en forsmag på svære spring som fx kraftspring og flik-flak.

En typisk træning på Turbotøserne består af en fælles leg, klassisk opvarmning (løb, hop, sving, styrketræning osv.), masser af spring, hvorefter vi slutter træningen med en fælles aktivitet/leg.

Kontakt bestyrelsen for nærmere info: info@saltocity.dk


CPH JAM

Sted: DGI Byen - Gymnastikhuset og sportshuset.

Tid: Onsdage 19-21

Kunne du tænke dig at være træner på et voksenhold for alderen 18+ så er det dig vi står og mangler. Holdet mangler i kommende sæson trænere til både en rytme og springerside. Så har du lyst til at træne et hold for voksne i alle niveauer, lave en fed opvisning og evt køre videre til landsstævnet i Svendborg til sommer, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt bestyrelsen for nærmere info: info@saltocity.dk


Turbofluerne

Sted: DGI Byen - Gymnastikhuset og sportshuset.

Tid: Torsdag 16-17

Alder: 0.-2. Klasse.

Turbofluerne søger eksrta trænere eller hjælpetrænere, der har lyst til at lære en masse dejlige børn at springe. Du behøver ikke selv have lavet gymnastik eller være en super gymnast, det vigtigste er at du har lyst til at lære at tage imod og træne en masse skønne børn en time om ugen.

På redskaberne øver børnene de grundlæggende bevægelser i springgymnastik, og vi skal derfor øve både kolbøtter, vejrmøller, at stå på hænder/hoved og selvfølgelig lave tonsvis af saltoer i trampolinen. Vi søger nogle ekstra trænere eller hjælpetrænere som har lyst til at være en del af trænerteamet, og byde ind med gode ideer og højt humør.

Kontakt Martin for nærmere info: martin@saltocity.dk

 

Foreningen har også en ledig tid i DGI Byen mandag 20-22, så har du en ide til et hold, så kontakt os endelig.

 
Læs mere om det at være frivillig i Salto CIty her: https://www.saltocity.dk/cms/ShowContentPage.aspx?ContentPageID=18 
 
Foreningen støtter gerne med uddannelser og kurser, så du føler dig top klar som træner, hvis du tænker du har lyst til at give en hånd på et af holdene.

Se mere om aktiviteter og kommende arrangementer i Salto City i kalenderen.

Kalender