Info

Bordings Friskole laver i samarbejde med Idrætsforeningen Salto City og DGI Storkøbenhavn et springgymnastikhold for 1.kl - 3.kl. i skolens egen sal om torsdagen kl 16.15-17.15, fra 10. september 2020 til marts 2021.
 
Gymnastik lægger grundstenene til børns motoriske udvikling og giver dem de bedste forudsætninger for god motorik og højt aktivitetsniveau fremadrettet i deres liv.
Springgymnastik på Bording er holdet for dig, der går i 1. - 3. klasse og er vild med at hoppe, springe, løbe, tonse og lege dig der har lyst til at lave en masse gymnastik og lære de grundlæggende bevægelser sammen med nogen du kender.
 
For at få træningen til at glide, har vi har brug for nogle hjælpende hænder fra jer forældre så ved du allerede nu at du har mulighed for at hjælpe torsdag kl 16.00-17.15 de næste par måneder, så skriv til christian.abildtrup@icloud.com
Du behøver ingen særlig forudsætninger for at kunne hjælpe til, bare du har idrætstøj på og vil hjælpe, så er det fedt.
 
Vi glæder os til at se jer
Jens Christian og Karina
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(SB3) Spring på Bordings
Tid/Sted
Torsdag 16:15-17:30 Bordings Friskole, Spring på Bordings
Instruktør: Jens Abildtrup /
Hjælpeinstruktør: Karina Deleuran / Morten Christensen /
Startdato
03.09.2020
Slutdato
31.03.2021
Opr. Pris / Rabat
850 kr. / 50%
Kort beskrivelse
Bordings Friskole laver i samarbejde med Idrætsforeningen Salto City og DGI Storkøbenhavn et springgymnastikhold for 2.kl - 3.kl. i skolens egen sal om torsdagen kl 16.15-17.15, fra 19. september 2019 til 2. april 2020. Gymnastik lægger grundstenene til børns motoriske udvikling og giver dem de bedste forudsætninger for god motorik og højt aktivitetsniveau fremadrettet i deres liv. Springgymnastik på Bording er holdet for dig, der går i 2. - 3. klasse og er vild med at hoppe, springe, løbe, tonse og lege dig der har lyst til at lave en masse gymnastik og lære de grundlæggende bevægelser sammen med nogen du kender. For at få træningen til at glide, har vi har brug for nogle hjælpende hænder fra jer forældre så ved du allerede nu at du har mulighed for at hjælpe torsdag kl 16.00-17.15 de næste par måneder, så skriv til christian.abildtrup@icloud.com Du behøver ingen særlig forudsætninger for at kunne hjælpe til, bare du har idrætstøj på og vil hjælpe, så er det fedt.
Pris 50% rabat fratrukket.
425 kr.
Tilmeld

Se mere om aktiviteter og kommende arrangementer i Salto City i kalenderen.

Kalender