Info

OBS: Vær opmærksom på, at alle ved tilmelding automatisk skrives op til holdene. Pladserne fordeles først efter tilmeldingsfristens udløb d. 14. august og jf. foreningens tilmeldingspolitik link  

Alder:  2 - 3 klasse (piger)
Tid: Onsdag kl. 16:30 - 18:00
Sted: DGI byen, Gymnastikhuset (Start i ND salen kl. 16:30)
Pris: 650,- (+ 200,- *)
Sæson: Første onsdag i september - sidste onsdag i marts 
 
Salto Skrubberne er et springhold for piger der elsker at have det sjovt, blive udfordret, bevæge sig til god musik og vil lære nogle nye spring.

Som salto skrubbe, får du lov at prøve kræfter med både vejrmøller, kraftspring, araberspring, flik flak og naturligvis saltoer i massevis.

På holdet er der plads til ALLE, uanset om du har lavet gymnastik i mange år eller skal prøve at stå på hænder for første gang. Vi træner i DGI-byen, hvor der er masser af redskaber, så til hver træning sammensætter vi springbaner, der understøtter alle niveauer.

En typisk træning på salto skrubberne består af at varme kroppen op, så vi kan springe derudaf uden skader. Opvarmningen inkluderer ofte lege, der sætter krav til både styrke og kondition, men består også af klassiske opvarmnings elementer som sving, hop og styrketræning, derudover bruger vi typisk 15 - 30 min. pr. gang på at træne de rytmeserier vi skal fremvise til salto city dagen.

Når vi er godt varme, sætter vi 3-5 springbaner op, som alle salto skrubberne får lov at prøve kræfter med. Vi varierer springbanerne i løbet af sæsonen således, at der både sikres repetition af lærte teknikker og løbende progression og udvikling i springene.

Vi bruger sæsonen til at arbejde os frem til et opvisningsprogram, der skal vises for familie og venner til Salto Citys lokalopvisning i marts.

Lyder det som noget for dig? Så glæder vi os til at se dig!

*Det med småt:

Vær opmærksom på, at vi i år ved sæsonstart vil opkræve alle gymnaster 200 kr. (maks.) udover kontingentet. Pengene bruges på en fælles opvisnings/gymnastikdragt til pigerne, som de skal have på til opvisningen og som de selvfølgelig får med hjem bagefter.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(33) Salto Skrubber
Tid/Sted
Onsdag 16:30-18:00 DGI byen, Gymnastikhuset
Instruktør: Andreas Larsen Andersen / Cecilie Stougaard / Lærke Tobias / Mari Høegh / Rikke Brøndum / Trisse Anna Katrine Andersen /
Hjælpeinstruktør: Anja Frimann Nielsen / Emily Rose Eeg Rafn / Josefine Amira Stokh Bidstrup / Veronika Saabye Flensborg /
Startdato
05.09.2018
Slutdato
31.03.2019
Opr. Pris / Rabat
650 kr. / 50%
Kort beskrivelse
Alder: 2 - 3 klasse (piger) Tid: Onsdag kl. 16:30 - 18:00 Sted: DGI byen, Gymnastikhuset (Start i ND salen kl. 16:30) Pris: 650,- (+ 200,- *) Sæson: Første onsdag i september - sidste onsdag i marts
Pris 50% rabat fratrukket.
325 kr.
Udsolgt

Se mere om aktiviteter og kommende arrangementer i Salto City i kalenderen.

Kalender