Info

OBS: Vær opmærksom på, at alle ved tilmelding automatisk skrives op til holdene. Pladserne fordeles først efter tilmeldingsfristens udløb d. 14. august og jf. foreningens tilmeldingspolitik link  

Alder: 13 - 17 år (drenge og piger)
Tid: Tirsdag kl. 16:00 - 18:00
Sted: DGI byen, Gymnastikhuset
Pris: 850,-
Sæson: Første tirsdag i september - sidste tirsdag i maj
 
Junior Rep. er holdet for dig, som søger udfordringer inden for spring-rytme gymnastik, men også for dig der ikke kender til gymnastikkens fantastiske verden!

Gennem sæsonen arbejder vi med grundteknikkerne i spring, udførelsen af færdige spring, sammensatte spring mm. Alt med udgangspunkt i dit spring-talent :-) Udover en masse spring skal vi også lege med lidt rytme, koordination af kroppen, styrketræning og hvad vi nu ellers finder på af spas!


Den gode gymnastik-oplevelse er vigtig for os, og der er altid plads til at have det sjovt, mens du lærer så meget som muligt. Vi vil lave nogle søndags-træninger samt en fællestræning i løbet af sæsonen, og i slutningen af sæsonen tager vi til forskellige stævner og laver den seje opvisning, og evt. en fællesopvisning med et andet juniorhold lige så sejt som vores!


Vi ses til sæson start! Kom glad :-)

Søger du supplerende udfordringer, opfordrer vi dig til også at gå på DGI Storkøbenhavns Junior Landsdelshold.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Se mere om aktiviteter og kommende arrangementer i Salto City i kalenderen.

Kalender