2018/19 01.09.2018  -  10.07.2019
Vejledning

De Hjemvendte (EESH)
De hjemvendte, efter-efterskoleholdet, DGI Storkøbenhavn
Kom og vær med til at skabe Københavns fedeste opvisningshold!

Vi har sat rammerne for nyt fantastisk fælleshold for dig der gerne vil fortsætte dit efterskoleliv lidt endnu og mødes til træning med vennerne fra efterskolen en gang om ugen i DGI Byen, København.

Eller for dig der skal på efterskole næste år, eller for dig der er fra København og omegn, er 15+ år og gerne vil udfordres i træningen samtidigt med at du er en del af et stort fælleshold der byder på seriøs træning, fede oplevelser, opvisninger og evt. rejser.

Holdet henvender sig til dig der enten elsker gymnastikken eller gennem dit efterskoleår har fået mod på mere gymnastik. Holdet er for dig der gerne vil fortsætte fællesskabet med venner fra din egen forening, efterskole eller møde nye venskaber.

Vi lover dig en seriøs og udviklende træning, hvor du kan dygtiggøre dig og på rytmesiden præsenteres for forskellige stilarter bl.a. indenfor dansens verden. Ligesom vi lover dig at vi skal arbejde med svedige kreative og udfordrende springkoncepter.

Ta´dine venner med...
Ta’ den gode humor med...
Sammen skaber vi det fedeste opvisningshold!

Facebook-gruppe
Følg med på Facebook - og tilmeld dig gruppen:
Efter-efterskoleholdet De Hjemvendte

Træningssted
Vi træner mandag i DGI-byen. Det er super nemt at komme dertil med offentlig transport. Hovedbanegården ligger lige om hjørnet.

Lokalt samarbejde
Holdet er et samarbejde mellem flere lokaleforeninger i DGI Storkøbenhavn og anses som et lokalhold. Så påtænker du at gå på et DGI landsdelshold, vil deltagelse på "De Hjemvendte" tælle som et lokalhold.

Lokalforeninger der står bag holdet er:
Salto City, SSB, HVG37 og Valby IF.

Første træning
Der vil være opstart på holdet mandag den 3. september i DGI Byen kl 18.30. Der vil være flere prøvetræninger inden den endelige tilmelding.
Derefter åbner vi for tilmelding til holdet.

Kontigent og holdkonto
Kontingentet og holdkontoen bliver sat efter holdets størrelse - så jo flere vi er - er jo billigere bliver det!
Derfor vil den endeligepris først blive meldt endeligt ud efter sæsonstart. Dog vil vi bemærke, at vi som lokalforeninger tager et ansvar for at vi ikke skal tjene noget på at drive holdet og at holdet skal holdes til en god pris.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Se mere om aktiviteter og kommende arrangementer i Salto City i kalenderen.

Kalender